Over Energie Makelaar

De wereld van de energie is voortdurend in beweging. Vraag en aanbod, tariefstellingen, tijdelijke aanbiedingen, veranderende wetgeving, beschikbaarheid van energiebronnen, ontwikkelingen bij leveranciers, internationale betrekkingen, nieuwe technologieën, behoefte aan duurzaamheid…

Allemaal variabelen die elkaar beïnvloeden en de energiemarkt voor buitenstaanders ondoorzichtig maken. Energie Makelaar is in deze hectische omgeving een betrouwbare, alerte partner. Wij volgen de informatie van de diverse commodity markten op Bloomberg van uur tot uur. Onze eigen analisten houden de markt in de gaten en in onze extranet-omgeving kunnen klanten 24/7 hun energieposities raadplegen. Energie Makelaar houdt deze markt, die cruciaal is voor uw budget of bedrijfsvoering, nauwlettend in de gaten.

Op basis van systemen en ad hoc analyses geven wij u antwoorden op maat. Bij ons zijn klanten geen nummers, maar partners waarmee we samen werken aan een gezamenlijk doel. Onze rapportages zijn beknopt en helder. Onze dienstverlening is klantgericht, deskundig en snel, onze tarieven zijn glashelder en door onze specifieke kennis en vakmanschap kunnen we vaak substantiële besparingen realiseren. Energie Makelaar is onafhankelijk en staat aan uw kant.

De energiemarkt is internationaal. Energie Makelaar heeft daarom de internationale kennis ervaring centraal in huis. In plaats van buitenlandse vestigingen te openen, gaan we met onze Nederlandse klanten mee als ze in het buitenland vestigingen openen. Dezelfde adviseur van Energie Makelaar blijft uw belangen behartigen, waar u zich ook in Europa vestigt.